۳
بهداشت و سلامت
مدیریت و اره اندازی خانه سلامت
باب
۱۰
کانون مادر و کودک
شورا
۹۸۶
۴
پیشگیری از رفتارهای پرخطر و
توانمندسازی شهروندان
آموزش امداد و کمک های اولیه
۴۲۰۰
توانمندسازی شهروندان
ارائه خدمات مشاوره ای
پیشگیری از رفتارهای پر خطر
آموزش مهارت های زندگی
آموزش در ۹ خانه اسباب بازی
مأخذ: (گزارش عملکرد دو سالانه معاونت اجتماعی، فرهنگی منطقه ۲۲، ۱۳۹۲: ۹۹)
تقویت نهادهای خانواده:
در جهت تقویت نهاد خانواده به عنوان کانون توسعه فرهنگی اجتماعی منطقه و شهر تهران و نیز توسعه و ترویج فرهنگ شهروندی بنیان محور و خانواده مدار، شهرداری منطقه طی سال های ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ برنامه های متنوعی چون برگزاری کلاس های مختلف، همایش ها و برنامه های متنوع دیگری نیز به اجرا درآمده است. در زمینه توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار برنامه های چون تشکیل کلاس های آموزشی روانشناسی، تغذیه، بهداشتی، مامایی، مشاوره روانشناسی به صورت فردی به انجام رسیده و علاوه بر توزیع برشورهای آموزشی، پوستر و لوح فشرده، دوره های تخصصی متنوعی برای خانواده ها و فرزندانشان در زمینه قالی بافی، طراحی و نقاشی و …. برگزار کرده است.
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
۳-۶-۸ زیر ساخت های شهری منطقه ۲۲ تهران
اکثر شهر نشینان نسبت به شبکه زیر ساخت های شهری تصوری ندارند و تنها هنگامی متوجه ضرورت آنها برای بقای شهر می شوند که عملکردشان متوقف شود. یک آب گرفتگی فاضلاب، انباشتگی زباله، جاده در دست ساخت، قطعی برق یا خرابی خط تلفن، وابستگی ما را به زیرساخت ها یادآوری می کنند. زیر ساخت ها بخش اصلی و پایه ای تاسیسات و تجهیزات شهری هستند. تاسیسات و تجهیزات شهری، تبلور فیزیکی موسسات و نهادهای عمومی در شهرها محسوب می گردند. عمده عناصری که در قالب شبکه تاسیسات و تجهیزات زیر بنایی دسته بندی می گردند به شرح ذیل است: شبکه آبرسانی، شبکه دفع فاضلاب و آب های سطحی، شبکه برق رسانی، شبکه سوخت رسانی و توزیع برخی انرژی ها (نظیر گاز رسانی)، شبکه ارتباطات از راه دور، شبکه جمع آوری، تصفیه و دفع پسماند، شبکه توزیع و نگهداری مواد غذایی، شبکه تاسیسات، حفظ و نگهداری محیط زیست، احداث راه و باند؛ خدمات شهری و حفظ و نگهداری از شهر؛ ناوگان حمل و نقل شهری است.
تامین آب شرب منطقه
زیرساخت ها، شهرهای مدرن را قابل سکونت و زیست پذیر می کنند. آبرسانی و شبکه فاضلاب به عنوان یکی از موضوعات مهم در شهر بر اساس توزیع جمعیت است. در منطقه ۲۲ موضوع آبرسانی و تامین آب شرب برای ساکنین منطقه با توجه جمعیت روز افزون آن در سال های آتی امری مهم تلقی می گردد. چنانچه به این موضوع توجه لازم نمی شد جمعیت ساکن و گردشگران منطقه را در سال های آینده دچار مشکل جدی می نمود. از آنجایی که تامین آب آشامیدنی در حوزه عمل شهرداری نمی باشد اما نمی توان با این مدیریت چند بخشی عمران شهری در تهران نیز نسبت به این موضوع بی تفاوت بود. چرا که بسیاری از پروژه های عمرانی و حتی تاکید برنامه های جامع و تفصیلی و اجرای این نوع برنامه ها در گرو تامین زیر ساخت های شهری است. بدین ترتیب مدیریت منطقه با تشخیص به موقع این معضل در جهت رفع آن به مشارکت با سازمان آب و فاضلاب پرداخت.
ضرورت انجام پروژه مشارکتی تامین آب شرب منطقه ۲۲:
افزایش جمعیت روز افزون منطقه در سال های آینده