۱۳۹۱
اعداد خاکستری
هم راستای نتایج پژوهش نمی باشد
فضلی و منصوری
۱۳۸۶
تحلیل پوششی و سلسله مراتبی
هم راستای نتایج پژوهش نمی باشد
۵-۲-۲- بررسی اثر نوع صنعت برتعیین شاخص های شرکتی موثر بر ارزیابی عملکردشرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار
همچنین این سوال مطرح می شود که آیا اولویت نسبت ها در ارزیابی عملکرد می تواند تحت تاثیر خصوصیات صنایع (نوع صنعت) قرار گیرد؟ در خصوص اثر نوع صنعت بر ارزیابی عملکرد واحدهای تجاری ،پژوهش های زیادی وجود ندارد
جهت بررسی اثر نوع صنعت برتعیین شاخص های شرکتی موثر بر ارزیابی عملکردشرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار، نتایج حاصل از صنایع مختلف ارائه می شود تا علاوه بر مقایسه این نتایج با هم، با تنایج حاصل از بازار بورس اوراق بهادار نیز مقایسه شود و از این مقایسه ها ، به سوال پژوهش پاسخ داده شود.
در صنعت مواد و محصولات دارویی، دو نسبت سود قبل از مالیات به حقوق صاحبان سهام، حاشیه سود خالص به ترتیب با میزان ۲/۵۸ % و ۴/۱۸ % درصد مهم ترین نسبت های مالی در معادله مدل تحلیل حساسیت هستند و از ۳۹ نسبت استفاده شده اولیه تنها ۱۶ نسبت در معادله مدل، با اهمیت تشخیص داده شده است که میزان اهمیت هر یک از آن ها متفاوت است. در یافته های تحلیل عاملی، پنجمین و دومین عامل برای این نسبت ها تعریف شده است. نتایج تحلیل عاملی و یافته های درخت تصمیم برای تعیین فاکتورهای نشان دهنده عملکرد واحد تجاری به هم نزدیک هستند.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
در صنعت خودرو و ساخت قطعات دو نسبت سود قبل از مالیات به حقوق صاحبان سهام، حاشیه سود عملیاتی به ترتیب با میزان ۱/۴۹ % و ۴/۱۴ % درصد مهم ترین نسبت های مالی در معادله مدل تحلیل حساسیت هستند و از ۳۹ نسبت استفاده شده اولیه تنها ۱۷ نسبت در معادله مدل، با اهمیت تشخیص داده شده است که میزان اهمیت هر یک از آن ها متفاوت است . در یافته های تحلیل عاملی، سومین عامل برای این نسبت ها تعریف شده است. نتایج تحلیل عاملی و یافته های درخت تصمیم برای تعیین فاکتورهای نشان دهنده عملکرد واحد تجاری به هم نزدیک هستند.
در صنعت فلزات اساسی دو نسبت حاشیه سود خالص و سود قبل از مالیات به حقوق صاحبان سهام، به ترتیب با میزان ۳/۳۳ % و ۷/۱۹ % درصد مهم ترین نسبت های مالی در معادله مدل تحلیل حساسیت هستند و از ۳۹ نسبت استفاده شده اولیه تنها ۲۱ نسبت در معادله مدل، با اهمیت تشخیص داده شده است که میزان اهمیت هر یک از آن ها متفاوت است. در یافته های تحلیل عاملی، چهارمین و اولین عامل برای این نسبت ها تعریف شده است. نتایج تحلیل عاملی و یافتههای درخت تصمیم برای تعیین فاکتورهای نشان دهنده عملکرد واحد تجاری به هم نزدیک هستند.
در صنعت محصولات غذایی و آشامیدنی به جز قند و شکر دو نسبت سود قبل از مالیات به حقوق صاحبان سهام و سود هر سهم به ترتیب با میزان ۹/۳۲ % و ۲/۳۱ % درصد مهم ترین نسبت های مالی در معادله مدل تحلیل حساسیت هستند و از ۳۹ نسبت استفاده شده اولیه تنها ۱۰ نسبت در معادله مدل، با اهمیت تشخیص داده شده است که میزان اهمیت هر یک از آن ها متفاوت است. در یافته های تحلیل عاملی، اولین و سومین عامل برای این نسبت ها تعریف شده است. نتایج تحلیل عاملی و یافته های درخت تصمیم برای تعیین فاکتورهای نشان دهنده عملکرد واحد تجاری به هم نزدیک هستند.
در صنعت سیمان، آهک و گچ نسبت سود هر سهم با میزان ۷/۷۲ % درصد مهم ترین نسبت مالی در معادله مدل تحلیل حساسیت می باشد و از ۳۹ نسبت استفاده شده اولیه تنها ۱۱ نسبت در معادله مدل، با اهمیت تشخیص داده شده است که میزان اهمیت هر یک از آن ها متفاوت است. در یافتههای تحلیل عاملی، سومین عامل برای این نسبت تعریف شده است. نتایج تحلیل عاملی و یافته های درخت تصمیم برای تعیین فاکتورهای نشان دهنده عملکرد واحد تجاری به هم نزدیک هستند.
جدول ۵-۱: خلاصه نتایج
شرح
OPE%
NPM%
EPS%
OPM%
QR%
بورس اوراق بهادار
۴۷
۲۰/۴
۱۱/۷
صنعت مواد و محصولات دارویی
۵۸/۲
۱۸/۴