مشتری بیشتر
فرایند
برنامه خدمات و بازاریابی مشتری
شرکت ها به ندرت معیارهای بسیار کم دارند. بیشتر مواقع، آن ها معیارهای جدید که کارکنان یا مشاوران پیشنهاد می دهند به معیارهایشان می افزایند. اما مدیران باید برروی معیارهایی اصلی مهم که وجه جهانی دارند و استراتژی ها را توضیح می دهد، تمرکز کنند. Roham,2002)
شاید بزرگترین چالش در برابر اجرای سیستم ارزیابی کیفیت خدمات، تغییر فرهنگ سازمانی است. استفاده از بهترین سیستم ارزیابی در دنیا سودمندی کمی دارد، اگر دانش، مهارت، توانایی ها ارزش های صحیح در شرکت ایجاد نکند. Kaydos,2003)
سیستم ارزیابی خوب طراحی و اجرا شده شامل مزایای زیر است.
- تشخیص زود هنگام مشکلات و فرصت ها
- افزایش بهره وری، کیفیت و خدمات مشتری
-
-
- انجام کارهای منسجم سازمانی برای رسیدن به اهداف.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
-
رشد پایدار ایجاب می کند که تعداد بیشتری از مردم دنیا را مشتری خود بنماییم – و برای انجام دادن این کار بازارهایی را ایجاد کنیم که موجب ترویج و پایداری رونق اقتصادی ، برابری مساوات ) اجتماعی و یکپارچگی عوامل موجود در محیط شوند.
از دیدگاه پایداری ، عواملی که برای موفقیت شرکت اهمیت زیادی دارند در زمره شاخص هایی قرار می گیرند که در حفظ محیط زیست نقش داشته باشند. که در سه طبقه قرار می گیرند:
- شاخص های عملیاتی که بدان وسیله آلودگی محیط زیست را محاسبه می کنند ؛ برای مثال ، استفاده از سوخت فسیلی و ضایعات غیر سمی و آلودگی های محیط زیست.
- شاخص های مدیریتی که بدان وسیله تلاش هایی را محاسبه می کنند که موجب کاهش یافتن آلودگی محیط زیست شوند؛ برای مثال ، مدت زمانی که صرف آموزش برای حفظ محیط زیست می شود.
- شاخص های تعیین کننده شرایط محیطی که بدان وسیله کیفیت عوامل موجود در محیط زیست را تعیین می نمایند؛ برای مثال تمرکز بر میزان آلودگی هوا .
۲-۶ جمع بندی
در ابتدا دیدگاه ها و معیارهای معیارهای کیفیت از جهت اهمیت، تقسیم بندی و پیشرفت مورد ارزیابی قرار گرفت. پس از آن ارزیابی کیفیت به عنوان یک مدل ، پیشینه و تکامل ارزیابی کیفیت بررسی شد. نحوه ساخت و اجرا ارزیابی کیفیت مورد بررسی قرار گرفت .
فصل سوم :
ویژگی های جغرافیایی منطقه
۳-۱ خصوصیات جغرافیایی و اقلیمی شهر
۳-۱-۱ موقعیت جغرافیایی شهر و اطراف آن عوامل طبیعی، عوارض زمینی، وضع توپوگرافی، شیبهای اصلی موثر در طرح و منطقه بندی آنها در سطح شهر و اطراف آن و همچنین سایر عوامل جغرافیایی محدودکننده توسعه شهر)
شهر بابل در ۲۱۷ کیلومتری شمال شرقی تهران در مرکز شهر بابل واقع شده است. شهر بابل یکی از شهرستانهای استان مازندران است که مطابق آخرین سرشماری سراسر کشور دارای دو نقطه شهری به نامهایامیرکلا و بابل و ۱۰ دهستان بوده است. براساس آخرین آمارنامه استان مازندران مساحت شهر بابل ۰/۱۴۳۱ کیلومتر مربع می باشد.برهمین اساس شهر بابل دارای پنج بخش مرکزی، بابلکنار، لاله آباد، بندپی شرقی و بندپی غربی می باشد.
فاصله شهر بابل تا آمل ۲۵ کیلومتر، تا بابلسر ۱۸ کیلومتر، تا قائمشهر ۱۶ کیلومتر و مرکز استان مازندران یعنی ساری حدود ۴۸ کیلومتر است.
حدود شهر بابل بر اساس مصوبه شورای شهر بابل به شرح زیر است:
شمال: اوشیب- تا تقاطع رودخانه بابل
جنوب: هفت تن- آخرین تیر برق جاده قائمشهر- پل حاج حسین خان
شرق: آرامگاه- در امتداد آرامگاه تا شمال حمزه کلا
غرب: رودخانه بابل تا پل محمدحسن خان
جنوب شرقی: محل دادگاه انقلاب کاخ سلطنتی سابق)
شمال غربی: تاسیسات مهد کودک
در اینجا لازم به یادآوری است که محدوده فوق الذکر که اصطلاحا محدوده قانونی شهر نامیده می شود،بعدا به ترتیب توسط مهندسین مشاور میپلان، طرح و ابداع و پژوهش عمران مورد تجدید نظر قرار گرفت.
شهر بابل در ۳۳ تا ۳۶ درجه عرض جغرافیایی و ۴۱ تا ۵۲ درجه طول جغرافیایی و ارتفاع آن از سطح دریایآزاد در محل ایستگاه هواشناسی موجود منهای ۵ متر و ارتفاع آن از سطح دریای خزر ۵۲ متر است.
به طور کلی شیب شهر بابل از شمال به جنوب شهر در حال افزایش می باشد، یعنی هر چهبه قسمت بخش بندپی شهر بابل جنوب شهر) پیش می رویم شیب زمین کمتر از ۱ درصد به ۳۰ درصد تا ۱۵ درصد و بالاخره در نقاط جنوبی به ۵۰ درصد می رسد.
به طور کلی شهر بابل به ۳ قسمت جلگه ای با شیب کمتر از ۱درصد) و کوهپایه ای ۳۰ درصد) و کوهستانی بالای ۵۰ درصد) تقسیم می شود. مسیر وضعیت طبیعی شهر باعث تنوع اقلیم شده است. به طوری که در قسمت جلگه ای از آب و هوای سرد و معتدل برخوردار و در تابستان از هوای گرم و مرطوب برخوردار است و در قسمت کوهپایه ای از آب و هوای سرد و معتدل برخوردار و بالاخره قسمت کوهستانی از آب و هوای سرد و برفی برخوردار می باشد که به دنبال خود تنوع محصولات کشاورزی را به همراه داشته است. به طور کلی در قسمت جنوب شهر بابل که در قسمتی از سلسله جبال البرزالبرز مرکزی) قرار دارد، ارتفاعات مختلف در این شهر قرار داشته که ارتفاعات این قله بین ۱۱۰۰ متر تا ۳۷۰۱ متر متغیر می باشند.
۳-۱-۲ مسائل هواشناسی حرارت، رطوبت، باد و غیره)
شرایط آب و هوایی به موازات دیگر عوامل محیطی از مهمترین عوامل موثر در شکل گیری بافتهای شهری و روستایی به شمار می آیند و هر گونه دخل و تصرف انسانی در محیط نیز به مقداری زیاد تابع شرایط آب و هوایی در مطالعات شهری و منطقه ای از دو نظر حائز اهمیت است.
اول- با شناخت ویژگیهای آب و هوایی می توان قابلیتهای سازگاری انسان در محیط را ارزیابی کرد.
دوم- متناسب با شرایط آب و هواییمی توان اشکال مطلوب متناسب ساختهای فضایی را با ابزار متناسب به وجود آورد.
در مطالعات آب و هوا از آنجا که شرایط آب و هوایی ممکن است از سالی به سال دیگر متفاوت باشد لازم است برای بدست آوردن اطلاعات مقرون به واقعیت، میانگین دوره های چند ساله محاسبه شوند. از آنجا که در شهر بابل ایستگاه هواشناسی وجود ندارد از این رو از اطلاعات دو ایستگاه قراخیل و بابلسر که به شهر بابل نزدیک می باشد استفاده شده است.
۳-۲-۲-۱ شرایط کلی اقلیمی استان مازندران
به طور کلیشرایط اقلیمی و تفاوتهای آن در مازندران را می توان به صورت ذیل بیان داشت :
اقلیم خیلی مرطوب در نواحی پست ساحلی
اقلیم مرطوب در دشتهای ساحلی
اقلیم نیمه مرطوب در نواحی مرکزی و بخش شرقی
اقلیم نیمه خشک در بخشی از نوار شرقی