۰٫۸۵۵
کاهش هزینه ها
۰٫۸۳۶
تامین انتظارات مشتری
۰٫۸۱۸
کاهش زمان رسیدن محصول به بازار
۰٫۸۰۰
خلاقیت و نوآوری
۰٫۸۲۹
۳-۸- نحوه پردازش و تجزیه تحلیل داده ها
در تحقیق حاصر، برای تجزیه و تحلیل دادههای بدست آمده علاوه بر نرم افزار SPSS 16 و۸٫۵ Lisrel ، ازآماره های زیر که شامل دو دسته می باشند ، استفاده می گردد:
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۳-۸-۱- آمار توصیفی
به یک مجموعه از مفاهیم و روش های بکار گرفته شده جهت سازمان دادن ، خلاصه کردن ، تهیه جدول ، رسم نمودار و توصیف داده های جمع آوری شده آمار توصیفی گفته می شود ( شیولسون ، ۱۳۷۳) . بنابراین در این تحقیق ، به منظور توصیف یافتهها ، از جداول و نمودارهای فراوانی استفاده شد .
در ضمن به منظور توصیف بهتر دادهها از شاخصهای مرکزی و همچنین شاخصهای پراکندگی استفاده گردید .
۳-۸-۲- آمار استنباطی
آمار استنباطی شامل تمامی آماره ها وآزمون هایی است که به آزمون فرضیات تحقیق می پردازد .
بنابراین آمار استنباطی مورد استفاده در این تحقیق عبارتند از:
آزمون کلموگروف-اسمیرنف [۱۱۵]
آزمون کلموگروف –اسمیرنف که به افتخار دو آماردان روسی به نامهای کلموگروف و اسمیرنف به این نام خوانده می شود ، روش ناپارامتری ساده ای برای تعیین همگونی اطلاعات تجربی با توزیعهای آماری منتخب است ، بنابراین آزمون کلموگروف – اسمیرنف که آن را Ks نشان می دهیم ، روشی برای همگونی یک توزیع فراوانی نظری در مورد اطلاعات تجربی است . در آزمون Ks فرض صفری را که آزمون خواهیم کرد آن است که توزیع مشاهدات ، توزیع مشخصی ( با پارامتر معینی ) است که با حدس و یا قرائن مختلف فکر کرده ایم . توزیع مشاهدات با آن توزیع مشخص همخوانی دارد ( سرمد و همکاران ،۱۳۸۶) .
مدل یابی معادلات ساختاری [۱۱۶]
مدل یابی معادلات ساختاری (SEM) یکی از آخرین دستاوردهای آماردانان در این برهه از زمان ، و از جمله مدلهای آماری برای بررسی روابط خطی بین متغیرهای مکنون ( مشاهده نشده ) و متغیرهای غیر مکنون ( مشاهده شده ) است . از طریق این فنون است که محققان می توانند ساختارهای فرضی ، که به گونه کلی ، مدل ( و با دقت کمتری ) مدلهای علّی نامیده می شود را ، رد یا انطباق آنها را با داده های غیر آزمایشی تایید کنند .
اما این فنون ، تنها محدود به روش های غیر آزمایشی نیست و محققان ، آنها را برای مدل سازی داده های آزمایشی نیز بکار می برند . از دیگر سوی، روش های معادلات ساختاری برای برآورد قدرت روابط فرضی بین همه ی متغیرهایی که در یک مدل نظری ارائه می شود ، چهارچوب منسجمی را فراهم می آورد ، و به همین دلیل است که تئوری ، همواره در قلب روش های معادلات ساختاری قرار دارد و بدون آن ، نمی تواند بین راه های بیشماری که برای توصیف روابط درونی متغیرها بکار می رود ، تمایز قائل شد(هومن ، ۱۳۸۴).
تحلیل عاملی تاییدی[۱۱۷]
برای قبولی روایی مدل ، و درنتیجه روایی نشانگرهای آن سازه ، لازم است نشان دهیم که بین این نشانگرها ( مثلاً سوالها یا تستهای فرعی ) هماهنگی و همسویی وجود دارد . از میان روش های مختلفی که برای مطالعه ساختار داخلی یک مجموعه از نشانگرها وجود دارد ، تحلیل عاملی تاییدی احتمالاً مفیدترین روشی است که به برآورد پارامتر و آزمونهای فرضیه ها ، با توجه به تعداد عاملهای زیر بنایی روابط میان مجموعه نشانگرها می پردازد .
در واقع در تحلیل عاملی ، پژوهشگر به دنبال تهیه مدلی است که فرض می شود داده های تجربی را بر پایه چند پارامتر نسبتاً اندک ، توصیف ، تبیین یا توجیه می کند.
این مدل ، مبتنی بر اطلاعات پیش تجربی درباره ی ساختار داده هاست ، که می تواند به شکل : ۱) یک تئوری یا فرضیه ۲) یک طرح طبقه بندی کننده معین برای گویه ها یا پاره تستها در انطباق با ویژگیهای عینی شکل و محتوا ۳) شرایط معلوم تجربی و یا ۴) دانش حاصل از مطالعات قبلی درباره داده های وسیع باشد (هومن ،۱۳۸۴).