۷۵/۰- ۵/۰
همبستگی مستقیم- شدید
۱- ۷۵/۰
همبستگی مستقیم- بسیار شدید
۰
همبستگی وجود ندارد
۲۵/۰- - ۰
همبستگی معکوس – ضعیف
۵/۰- - ۲۵/۰-
همبستگی معکوس – نسبتا شدید
۷۵/۰- - ۵/۰-
همبستگی معکوس – شدید
۱- - ۷۵/۰-
همبستگی معکوس - بسیار شدید
.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل دادهها
۴-۱ مقدمه
امروزه در بیشتر تحقیقات که مبتنی بر اطلاعات جمع آوری شده در خصوص موضوع مورد تحقیق میباشد، تجزیه و تحلیل اطلاعات از جمله اصلیترین و مهمترین بخشهای تحقیق به شمار میآید. طی این فرایند، دادههای خام با بهرهگیری از نرمافزارهای آماری مربوطه، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و پس از پردازش به شکل اطلاعات در اختیار استفاده کنندگان قرار میگیرد.
تحلیل اطلاعات مرحلهای است که اطلاعات بهدست آمده از مرحله مشاهده را میپروراند به نحوی که آنها را برای مقایسه نتایج مشاهده شده و نتایج مورد انتظار فرضیه آماده میسازد. این مرحله شامل عملیات سهگانه زیر است : مرحله اول عبارت است از : شرح دادهها، که از دو درجه مکمل تشکیل میشود. از یک طرف دادهها را (دستهبندی شده یا بدون دستهبندی) به صورتی که از طریق متغیرهای پیشبینی شده در فرضیهها به دست آمده است معرفی می کند و از طرف دیگر، این دادها را بهگونهای معرفی میکند که خصوصیات این متغیرها را شرح و تفسیر به اثبات برسد. دومین عمل عبارتست از اندازهگیری روابط میان متغیرها، مطابق با شیوهای که این روابط در فرضیهها پیشبینی شدهاند. عمل سوم عبارتست از مقایسهی روابط مشاهده شده با روابطی که از لحاظ نظری فرضیه تحقیق انتظار دارد، و اندازهگیری انحراف معیار آن دو. اگر انحراف صفر یا ضعیف باشد میتوان نتیجه گرفت که فرضیه تایید شده است، در غیر اینصورت؛ باید دید منشأ انحراف از کجاست و متناسب با وضعیت نتیجهگیری کرد. (نیک گهر، ۱۳۸۸).
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
اطلاعات لازم برای تحقیق حاضر از طریق پرسشنامه به دست آمدهاند، همانگونه که در فصل سوم در مورد پرسشنامه و ابعاد آن بحث شد، برای بررسی و تناسب دادههای گردآوری شده از روشهای آماری استفادهمیکنیم که نتایج آن در همین فصل ارائه میگردد. همچنین باتوجه به اینکه اساس کار تجزیه و تحلیل دادههای گردآوری شده در این تحقیق، روش معادلات ساختاری (SEM) است، لذا برای تجزیه و تحلیل دادهها از نرمافزار AMOS Graphic ویرایش ۲۲ بهره میبریم. همچنین برای انجام پایایی ابعاد پرسشنامه از نرمافزار SPSS ویرایش ۱۸ استفاده میکنیم. البته از نرمافزار SPSS در بخشهای مختلف تحقیق از جمله توصیف ویژگیهای دموگرافیک پاسخدهندگان، انجام آزمون نرمال بودن دادهها، سنجش تناسب دادهها برای انجام معادلات ساختاری و تایید عاملی (ضریب KMO)، … استفاده خواهیم کرد.ترتیب مراحل این فصل به این صورت است که ابتدا با بهره گرفتن از آمار توصیفی به بررسی ویژگیهای جمعیت شناسی مشتریان (نمونهآماری) میپردازیم، همچنین به بررسی داده های تحقیق (مانند : نرمال بودن داده ها و …) پرداختهمی شود و در بخشهای بعدی با بهره گرفتن از روش تحلیل عاملی تاییدی به بررسی معنی دار بودن بارهای عاملی ابزار تحقیق میپردازیم و در نهایت با بهره گرفتن از آزمون معنیدار بودن مسیرهای عاملی و آزمون t به بررسی فرضیات تحقیق میپردازیم.
۴-۲ آمار توصیفی
۴-۲-۱ توصیف ویژگیهای دموگرافیک
الف) جنسیت
جدول ۴-۱ توزیع فراوانی و درصد آزمودنیها بر حسب جنسیت
جنسیت
فراوانی
درصد
درصد تجمعی
مرد
۲۸۷
۷/۷۴
۷/۷۴