جمع کل
۸۵
۱۰۰٫۰
۱۰۰٫۰
جداول (۴-۱۹ تا ۴-۳۱) توزیع فراوانی گویه های مربوط به فرایند تهیه و تدارک کالا را در میان پاسخگویان نشان می دهد که کمترین فراوانی یک به گزینه موافقم در گویه (۱۴- دوره زمانی دریافت کد طبقه بندی کالا، کوتاهتر شده است.) و همچنین فراوانی یک به گزینه کاملا” موافقم در گویه های (۱۶ و ۱۹ و ۲۴ و ۲۵) مربوط می شود. بیشترین فراوانی ۶۰ نیز به گزینه مخالفم در گویه (۱۴- دوره زمانی دریافت کد طبقه بندی کالا، کوتاهتر شده است.) اختصاص دارد که ۷۰٫۶ درصد این گزینه را انتخاب کردند.
ب. نتایج استنباطی
پس از آن که داده ها به وسیله نمونه گیری از یک جامعه گردآوری شدند مهمترین هدف آن است که استنباط ها یا نکات کلی درباره آن جامعه را از اطلاعات جزیی نهفته در داده های نمونه استخراج کرد. این امر با بهره گرفتن از آمار استنباطی صورت می گیرد. به منظور تحلیل داده های پژوهش استنباط آماری از آزمون هایی مانند: شاخص های برازندگی مدل، معادلات ساختاریAMOS استفاده شده است.
مدل یابی معادلات ساختاری با نرم افزار AMOS
مدل یابی معادلات ساختاری ترکیبی از تحلیل تاییدی و رگرسیون چند متغیره می باشد. در این روش، آزمون کلی مدل شامل آزمون: مدل اندازه گیری (بررسی پایایی و روایی) و آزمون مدل ساختاری (ضریب مسیر و واریانس تبیین شده) می باشد. مزیت معادلات ساختاری بر تحلیل مسیر این می باشد، که این روش با حذف خطاهای اندازه گیری، نتایج معقول تر و نزدیک به واقعیت بدست می دهد.
آزمون مدل ساختاری تحقیق
در این تحقیق از روش مدل سازی معادلات ساختاری برای آزمون مدل اندازه گیری بررسی عملکرد سیستم جامع یکنواخت کالا در شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی و فرضیه های تحقیق استفاده شده است. با توجه به مدل مفهومی، این تحقیق دارای یازده متغیر آشکار می باشد که سه مفهوم (متغیر پنهان) که شامل سیستم جامع یکنواخت کالا، فرایند تهیه و تدارک کالا، رضایتمندی کاربران را اندازه گیری می کنند. برای برازش مدل از معیارهای برازشی که در مدل سازی معادلات ساختاری وجود دارد استفاده شده است. معیارهای برازش نشان دهنده این است که آیا مدل بازنمایی شده توسط داده ها، مدل اندازه گیری تحقیق را تایید می کند یا خیر. در جدول زیر شاخص های برازش و برازش قابل قبول که در این تحقیق استفاده شده است ارائه شده است.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
جدول(۴-۳۲). شاخص های برازش مدل
نام شاخص
اختصار
برازش قابل قبول
شاخص نیکویی برازش
GFI
GFI>%90
شاخص نیکویی برازش اصلاح شده
AGFI
AGFI>%90
شاخص برازش هنجار شده
NFI
NFI>%90
شاخص برازش تطبیقی
CFI
CFI>%90