DF
CHI-SQUARE
عامل
۹۰/۰
۹۳/۰
۰۳۳/۰
۰۰۸۹۲/۰
۶
۴۲/۱۲۴
عملکرد سازمانی
مدل فوق اندازه گیری ابعاد عملکرد سازمانی را در حالت تخمین غیر استاندارد مرتبه دوم نشان میدهد. نتایج تخمین (قسمت زیرین شکل) حاکی از مناسب بودن مدل است. با توجه به خروجی لیزرل مقدار محاسبه شده برابر با ۴۲/۱۲۴ می باشد. پایین بودن میزان این شاخص نشان دهنده تفاوت اندک میان مدل مفهومی با دادههای مشاهده شده پژوهش است. همچنین مقدار RMSEA برابر با ۰۳۳/۰ میباشد. که نشان از خوبی برازش دارد. حد مجاز RMSEA، ۰۸/۰ است ؛ مشاهده میشوده که این مقدارکوچکتر از این حد مجاز است که این مقدار نیز نشان از خوبی برازش دارد. هر چه این مقدار کمتر باشد مدل دارای برازش بهتری است. برازندگی مدل شاخص GFI و AGFI یعنی اندازه ای ازمقدار نسبی واریانس ها و کورایانسهاست که به گونه ای مشترک بوسیله مدل توجیه میشود. هرچه این مقدار به یک نزدیکتر باشد برازش داده ها مناسب تر خواهد بود. این شاخص بستگی به حجم نمونه ندارد. این مقدار در اینجا برابر به ۹۳/۰ و ۹۰/۰ است که مناسب میباشد.
نمودار ۴-۱۸ مدل اندازه گیری ابعاد عملکرد سازمانی در حالت تخمین استاندارد مرتبه دوم
منبع: یافته های پژوهش
حالت تخمین استاندارد میزان تاثیر هر کدام از متغیرها و یا گویه ها را در توضیح واریانس نمرات متغیر یا عامل اصلی را نشان می دهد. برای مدل عملکرد سازمانی در حالت تخمین استاندارد تحلیل عاملی تاییدی مرتبه دوم هر کدام از عوامل که بارعاملی بزرگتری داشته باشد دارای تاثیر بیشتر از سایر عوامل و در نتیجه گفته می شود که تأثیر بیشتری خواهد داشت. نتایج نشان می دهد، سود بخشی دارای بزرگترین بار عاملی (۸۲/۰) بوده در نتیجه در اولویت اول قرار دارد و بیشترین تأثیر را بر عملکرد سازمانی دارد، و سهم بازار با بار عاملی(۲۹/۰)در مرتبه دوم قرار می گیرد. و رقابت با بار عاملی ( ۱۸/۰)دارای کمترین بار عاملی بوده در نتیجه در اولویت آخر قرار دارد و گفته میشود دارای کمترین تأثیر بر عملکرد سازمانی نسبت عوامل دیگر می باشد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
نمودار ۴-۱۹ مدل اندازه گیری ابعاد عملکرد سازمانی در حالت عدد معناداری مرتبه دوم
منبع: یافته های پژوهش
خروجی مدل معناداری اندازگیری عملکرد سازمانی در مرتبه دوم را نشان میدهد. چنانچه عدد معناداری بزرگتر از ۲ یا کوچکتر از ۲- باشد رابطه موجود در مدل پژوهش معنادار خواهد بود با توجه به نمودار(۴-۱۹)شاخصهای عملکرد سازمانی هیچ یک معنا دار نبودند. و در بین سوالات هم سوالات ۱۷ و ۲۱ معنیدار نیستند.
۴-۴-۶- تحلیل عاملی تائیدی مدل ساختاری
نمودار۴-۲۰ مدل ساختاری پژوهش در حالت تخمین غیراستاندارد
منبع: یافته های پژوهش
با توجه به نتایج زیر که از خروجی نرم افزار lisrel بدست آمده است برازش مناسب مدل را نتیجه میگیریم. بیشترین بارعاملی مربوط به متعادل کننده اکتشاف و بهره برداری با بار عاملی(۶۴/۰) و کمترین بار عاملی مربوط به تفکر استراتژیک با بار عاملی(۵۱/۰)می باشد.
جدول ۴-۲۳ : شاخص های مناسب بودن برازش مدل ساختاری
AGFI
GFI
RMSEA
P-VALUE
DF
CHI-SQUARE
عامل
۹۱/۰
۹۴/۰
۰۷۸/۰
۰۰۰۰۰/۰
۲۴
۳۶/۶۰
مدل ساختاری
مدل فوق اندازه گیری مدل را در حالت تخمین غیراستاندارد نشان میدهد. نتایج تخمین (قسمت زیرین شکل) حاکی از مناسب بودن مدل است. با توجه به خروجی لیزرل مقدار محاسبه شده برابر با ۶۳/۶۰ می باشد. پایین بودن میزان این شاخص نشان دهنده تفاوت اندک میان مدل مفهومی با داده های مشاهده شده پژوهش است. همچنین مقدار RMSEA برابر با ۰۰۰/۰ می باشد. که نشان از خوبی برازش دارد. حد مجاز RMSEA، ۰۸/۰ است؛ مشاهده میشود که این مقدار کوچکتر از این حد مجاز است که این مقدار نیز نشان از خوبی برازش دارد .هر چه این مقدار کمتر باشد مدل دارای برازش بهتری است. برازندگی مدل شاخص GFI و AGFIیعنی اندازه ای از مقدار نسبی واریانس ها و کورایانس هاست که به گونه ای مشترک بوسیله مدل توجیه می شود. هرچه این مقدار به یک نزدیکتر باشد برازش داده ها مناسب تر خواهد بود. این شاخص بستگی به حجم نمونه ندارد. این مقدار در اینجا برابر به ۹۴/۰ و ۹۱/۰ است که مناسب می باشد. در نمودار فوق رابطه هر سه متغیر نشان داده شده است.
نمودار ۴- ۲۱ مدل ساختاری پژوهش در حالت تخمین استاندارد
منبع: یافته های پژوهش
مدل فوق اندازه گیری در حالت تخمین استاندارد میزان تاثیر هر کدام از متغیرها و یا گویهها را در توضیح واریانس نمرات متغیر یا عامل اصلی را نشان میدهد. برای مدل ساختاری فوق می توان مؤلفهها را با توجه به بار عاملی آنها مقایسه کرد و تاثیر آنها را بر متغیر وابسته سنجید. بطوری که مؤلفههایی که بار عاملی بزرگتری داشته با شد دارای تاثیر بیشتری بر متغیر وابسته است. متعادل کننده اکتشاف و بهرهبرداری با بار عاملی(۵۱/۰)بیشترین بارعاملی و تفکر استراتژیک با بارعاملی (۳۶/۰)کمترین بار عاملی را بر عملکرد سازمانی دارند.