معاونت پژوهش و فناوری
به نام خدا
منشور اخلاق پژوهش
با یاری از خداوند سبحان و اعتقاد به اینکه عالم محضر خداست و همواره ناظر بر اعمال انسان و به منظور پاس داشت مقام بلند دانش و پژوهش و نظر به اهمیت جایگاه دانشگاه در اعتلای فرهنگ و تمدن بشری، ما دانشجویان و اعضاء هیات علمی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی متعهد میگردیم اصول زیر را در انجام فعالیتهای پژوهشی مد نظر قرار داده و از آن تخطی نکنیم:
۱- اصل برائت: التزام به برائتجویی از هرگونه رفتار غیرحرفهای و اعلام موضع نسبت به کسانی که حوزه علم و پژوهش را به شائبههای غیرعلمی میآلایند.
۲- اصل رعایت انصاف و امانت: تعهد به اجتناب از هرگونه جانبداری غیر علمی و حفاظت از اموال، تجهیزات و منابع در اختیار.
۳- اصل ترویج: تعهد به رواج دانش و اشاعه نتایج تحقیقات و انتقال آن به همکاران علمی و دانشجویان به غیر از مواردی که منع قانونی دارد.
۴- اصل احترام: تعهد به رعایت حریم و حرمتها در انجام تحقیقات و رعایت جانب نقد و خودداری ازهرگونه حرمت شکنی.
۵- اصل رعایت حقوق: التزام به رعایت کامل حقوق پژوهشگران و پژوهیدگان (انسان، حیوان، نبات) و سایر صاحبان حق.
۶- اصل رازداری: تعهد به صیانت از اسرار و اطلاعات محرمانه افراد، سازمانها و کشور و کلیه افراد و نهادهای مرتبط با تحقیق.
۷- اصل حقیقت جویی: تلاش در راستای پیجویی حقیقت و وفاداری به آن و دوری از هرگونه پنهان سازی حقیقت.
۸- اصل مالکیت مادی و معنوی: تعهد به رعایت کامل حقوق مادی و منعوی دانشگاه و کلیه همکاران پژوهش.
۹- اصل منافع ملی: تعهد به رعایت مصالح ملی و در نظر داشتن پیشبرد و توسعه کشور در مراحل پژوهش.
دانشگاه آزاد اسلامی
واحد دامغان
دانشکده کشاورزی
پایان نامه (یا رساله) برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته کشاورزی
( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
گرایش بیوتکنولوژی کشاورزی
عنوان
بررسی و مقایسه ریزغدهزایی رقمهای زودرس و دیررس گیاه سیبزمینی
(Solanum tuberosum L.) در شرایط کشت درون شیشه ای
استاد راهنما
دکتر مجید معصومیان
استاد مشاور
دکتر حسین افشاری
نگارنده
احسان عنایت منش
آبان ۱۳۹۲
سپاسگزاری:
سپاس و ستایش خداوندی را سزاست که کسوت هستی را بر اندام موزون آفرینش بپوشانید و تجلیات قدرت لایتزالی را در مظاهر و آثار طبیعت نمایان گردانید. بار الها! من با یاد تو، به تو تقرّب میجویم و تو را به پیشگاه تو شفیع میآورم و از تو خواستارم، به کرمت، مرا به خودت نزدیک گردانی و یاد خود را به من الهام کنی و بر من رحمت آوری و به آنچه بهره و نصیب من ساختهای، خشنودم قرار دهی و در همه حال به فروتنیام وا داری.
«من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق». بر خود لازم میدانم از کلیه کسانی که بنده را در تدوین و نگارش این پایان نامه یاری نمودند صمیمانه تشکر و قدردانی نمایم. به خصوص از استاد فرزانه جناب آقای دکتر مجید معصومیان (استاد راهنما) که در کلیه مراحل انجام این پژوهش با خوشروئی، یاری و راهنماییام نمودند و همچنین از استاد فرهیخته جناب آقای حسین افشاری (استاد مشاور) که وقت خود را بی شائبه در اختیار من گذاشته و با دقت نظر خاصی مشاوره لازم در این خصوص ارائه نمودند صمیمانه تشکر و قدردانی مینمایم. همچنین از کلیه معلمان و اساتید دوران تحصیلم از ابتدا تا کنون صمیمانه تشکر و قدردانی مینمایم.
دانشمند اندیشمند استاد برجسته جناب آقای بابک لطیف به استناد آیهی شریفهی ۱۰ از سورهی مبارکهی فاطر که خداوند می فرماید “الیه یصعد الکلم الطیب والعمل الصالح یرفعه” ، سخنان و کلام ارزشمند به سوی خدا صعود می کند و با ابدیت سنخیت پیدا کرده و همواره آثار خود را ظاهر میسازند. بسی شایسته است از تلاش های مداوم و کوششهای مستمر حضرت عالی در اشاعهی تعلیم و تربیت و بسط و توسعه علم و دانش و نیز از روشن رای و کارگشایی ثمربخش شما به عنوان استاد مشاور، دوست و برادر درکمال امتنان و افتخار تقدیر و تشکر نموده و به رسم تعظیم و تکریم این بیت شعر را تقدیم محضر پربار و ماندگارتان مینمایم.
من به سرچشمهی خورشید نه خود بردم راه ذرهای بودم و مهر تو مرا بالا برد
از سایر عزیزانی که به نوعی بنده را در انجام این رساله یاری نمودند کمال تشکر و قدردانی را داشته و توفیق این عزیزان را از خداوند منان مسئلت دارم.
دکتر رسول محمدی نجفآبادی، مهندس سید علی قائممقامی، دکتر احمد علیمددی، دکتر بتول حسینپور، مهندس صرفی، خانم اکرم نبی، مهندس احمد نوروزیان، دکتر عباس سعیدی و …
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..۱
فصل اول: کلیات تحقیق
۱- مقدمه……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….۲
۱-۱- مبداء و تاریخچه سیب زمینی………………………………………………………………………………………………………………………….۴
۱-۲- خصوصیات گیاهی…………………………………………………………………………………………………………………………………………۵
-
-
- مورفولوژی………………………………………………………………………………………………………………………………………………۵
-