۲٫۸۱
۰٫۰۰۱۲
Leverage
۱٫۵۴
۰٫۸۱۷
۰٫۴۱۲
R-squared Adjusted
۰٫۳۸
Prob F
۰٫۰۰۰۵
آماره F
۲۶٫۳۴۵
F لیمر
۱٫۷۹ احتمال: ۰٫۰۳۸
آزمون هاسمن
۶٫۲۳ احتمال: ۰٫۱۰
دوربین واتسون:۱٫۷۲۸
تعداد مشاهدات:۱۱۰
نتایج حاصل از آزمون این فرضیه، نشان دهنده این موضوع است که هز چه شرکت های در بازار رقابتی تر حضور داشته باشند مدیریت سود بیشتری اعمال می کنند. با توجه به سطح معنی داری که کمتر از ۵% است در نتیجه فرض صفر رد و فرض یک که در واقع همان فرض اصلی این تحقیق می باشد تأیید می گردد به عبارت دیگر شرکتهای موجود در صنایع رقابتی تر مدیریت سود بیشتری اعمال می کنند.
همچنین نسبت ارزش دفتری به قیمت بازار در سطح اطمینان بیش از ۹۹ درصد بر مدیریت سود این دسته از شرکتها تأثیرگذار است. براین اساس، نسبت ارزش دفتری به قیمت بازار تأثیر قابل ملاحظهای بر مدیریت سود داشته است، بهگونهای که اگر نسبت ارزش دفتری به قیمت بازار بهاندازهی ۱ درصد افزایش یابد موجب ۳۸/ ۰ درصد کاهش مدیریت سود شرکتهای منتخب میشود.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
فصل پنجم
نتیجه گیری و پیشنهادات
۱-۵- مقدمه:
در فرایند هر تحقیق، نتایج پژوهش اهمیت بسزایی دارد، چراکه نتیجه گیریهای تحقیق می تواند مبنایی برای رفع مشکلات موجود ویا بهبود وضعیت موجود به سمت وضعیت مطلوب باشد.
این فصل به خلاصه پژوهش، نتیجه گیری وپیشنهادات اختصاص دارد، درقسمت اول این فصل خلاصه تحقیق منعکس می شود وباتوجه به آزمون فرضیه ها وتحلیل آماری انجام شده، به ارائه نتایج می پردازیم و درقسمت بعدی پیشنهادات ومحدویتهای پژوهش ارائه می گردد.
۲-۵- خلاصه پژوهش
فعالان بازار سرمایه جهت تخصیص بهینه منابع مالی خود نیازمند شناخت درست واحد تجاری می باشند. لذا همواره درجستجوی اطلاعات مرتبط با واحد تجاری هستند تا بر اساس آن، تصمیم مناسب اتخاذ می نماید.
(نادری نورعینی، ۱۳۸۵)
“گزارشگری مالی یکی از منابع اطلاعاتی است که در مورد موسسه تجاری تصمیم های اقتصادی میگیرد."(هیات استاندارهای حسابداری مالی، ۱۹۷۸) هیات تدوین استانداردهای حسابداری هدف صورتهای مالی را بدین صورت تعریف می نماید: ارائه اطلاعات تلخیص وطبقه بندی شده درباره وضعیت مالی، عملکرد مالی وانعطاف پذیری مالی واحد تجاری که برای طیفی گسترده از استفاده کنندگان صورتهای مالی در اتخاذ تصمیمات اقتصادی، مفید واقع گردد.(نادری نورعینی، ۱۳۸۵)
براساس نکات فوق الذکرکاملا واضح است که یکی از منابع اطلاعاتی افراد، اطلاعات حسابداری است. اطلاعاتی که از طریق گزارشگری مالی ارائه ودراختیار استفاده کنندگان قرار می گیرد، اطلاعات منعکس کننده عملکرد واحد تجاری (سودواجزای آن) از جایگاه خاصی برخوردار است. طبق بیانیه شماره یک مفاهیم حسابداری هیات استاندارهای حسابداری مالی استفاده کنندگان صورتهای مالی از سود استفاده های گوناگون می کنند.آنها با کمک سود می توانند: الف)عملکرد مدیریت را ارزیابی کنند؛ ب)توان سوداوری شرکت را طی یک افق طولانی مدت ارزیابی کنند؛ ج)مخاطرات سرمایه گذاری در شرکت یا اعتبار دهی به آن را برآورد کنند.(خواجوی وناظمی، ۱۳۸۴) همچنین تاریخچه ارزش مربوط مطرح می کند که سهامداران از سود برای برآورد بازده های آتی استفاده کنند.(باگشن[۷۳]، ۲۰۰۵)